ALKMAAR - McDonald's restaurants Alkmaar Oost en Alkmaar West gaan vanaf nu iedere dag eerder open voor een uitgebreid ontbijt. Gasten kunnen vanaf 07.00 uur 's ochtends terecht bij McDonald's om te genieten van het ontbijtassortiment, zoals de McMuffin, Volkoren Pancakes of een Croissant. Met de nieuwe openingstijden speelt McDonald's in op behoeften van hun gasten.

"We merken dat steeds meer mensen buiten de deur ontbijten. Dat willen zij doen op het moment dat het hen het beste uitkomt, bijvoorbeeld vóór kantoortijd. Door ontbijt te serveren vanaf 07.00 uur 's ochtends spelen we met ons uitgebreide ontbijtassortiment in op de verschillende ontbijtbehoeften die Nederlanders hebben. Voor ieder ontbijttype is er wat te kiezen bij McDonald's: van de snelle gevarieerde ontbijter tot de zondagochtend genieter," vertelt franchisenemer Melvin Pach.

Ontbijtactie

Steeds meer gasten weten McDonald's te vinden in de ochtenduren voor een ontbijt met gratis krant en wifi. Voor de echte vroege vogels heeft McDonald's deze week van dinsdag t/m vrijdag een speciale actie, iedereen ontvangt een GRATIS McMuffin met Bacon & Egg tussen 07:00 en 08:00 uur. Deze actie is alleen geldig bij McDonald's Alkmaar Oost en West. Ben je iets later, dan heeft McDonald's daar ook aan gedacht en biedt een compleet ontbijtmenu met (McMuffin Bacon & Egg, Croissant, een warme drank en een koude drank) voor een speciale prijs van €3,50.