ALKMAAR - Het Mantelzorgcentrum organiseert in maart twee bijeenkomsten in wijkcentrum Daalmeer. Op 23 maart is de ontmoetingsgroep, mantelzorgers wisselen er tips en ervaringen met elkaar uit. Op 25 maart is Voor de Breek, begeleid door twee enthousiaste sociaal pedagogisch hulpverleners van Wijkcentrum Daalmeer. Mantelzorgers zijn hier welkom samen met hun naaste. Beide bijeenkomsten zijn gratis. Mantelzorgers uit Alkmaar en omstreken melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl.

Voor de Breek betekent ouderwets gezellige gesprekken. Niet alleen voor de mantelzorger, maar ook voor degene voor wie hij of zij zorgt. Natuurlijk is de mantelzorger zonder zijn naaste ook welkom!

Aanmelden
De ontmoetingsgroep is op maandag 23 maart van 10.00 tot 11.30 uur, Voor de Breek is op woensdag 25 maart in wijkcentrum Daalmeer, Johanna Naberstraat 77b in Alkmaar. De bijeenkomsten zijn gratis voor mantelzorgers uit de regio Alkmaar dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 072 – 562 76 18 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl.

Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.