De politie is op zoek naar getuigen van een schennispleger. Afgelopen week zijn hiervan drie aangiftes geweest in Heerhugowaard en Langedijk.
Het gaat om een man op een donkerkleurige scooter met gele kentekenplaten. Hij heeft kort blond haar en is tussen de 17 en 25 jaar. De meisjes die hij heeft lastig gevallen zijn 16 en 20 jaar oud. Hij haalde zijn geslachtsdeel uit zijn broek op het moment dat hij hen op de fiets tegenkwam. Afgelopen week vond dit plaats op de Westelijke Randweg in Broek op Langedijk, de Strekel in Heerhugowaard en op de Dorpsstraat in Zuid-Scharwoude.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie hebben over de schennispleger. Wellicht zijn er meisjes die door deze zelfde man zijn lastig gevallen, maar die hiervan geen melding hebben gemaakt. Ook met hen zou de politie graag in contact komen. Er kan contact worden opgenomen met de politie in Heerhugowaard op telefoonnummer 0900-8844. Blijf je liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.