ALKMAAR - Magic Circus, het Nederlands Stadscircus verschijnt na het succes van afgelopen jaar ook dit jaar weer op 2 locaties in Alkmaar. Van woensdag 14 t/m zondag 18 september kunnen oud en jong de voorstelling van dit jaar "Ho, Ho... HO!" ondergaan in het park Rekerhout aan het Thijssepad nabij De Mare en van woensdag 21 t/m zondag 25 aan de Nyenburgh bij de SPAR in Oudorp. De voorstelling staat garant voor modern, gezellig circus met acrobaten, comedy en... sneeuw. Mis het niet!

Ho,Ho...HO!
"Ho,Ho... HO!" slaat niet alleen op de beroemde kreet van de kerstman. Het maant iedereen tot kalmte. Laat je niet gek maken. Ho met de waanzin op allerlei gebied. Ho met oorlogen. HO! Stop en denk rustig na. Kom onthaasten in het Magic Circus, doe je jas uit, warm je op en verspreidt menselijk warmte.

In hoog tempo volgen dans, illusies, acrobatiek en luchtsensaties elkaar op. Van vliegende sleeën tot acrobaten op eenwielers en veelwielers. Naast verrassend ensemblewerk aan doeken en palen ook clowns zonder enge rode neus, maar wel met ver gaande humor, een "echte" giga gorilla, zagen die zingen en zeer plaatselijke sneeuwval.

Magic Circus is circus zoals andere circussen niet durven te zijn. Al jaren favoriet bij moderne gezinnen van nu, dé missing link tussen klassiek circus en te kil modern circus. Kaarten zijn online verkrijgbaar via magic-circus.nl. In diverse winkels met een circusposter liggen kortingsbonnen. Houders van een CJP-pas krijgen ook korting.