ALKMAAR - Zaterdag 22 augustus organiseert Artiance een informatiemiddag over de muzieklessen. Tussen 14.00-17.00 uur maak je kennis met de docenten en kun je verschillende instrumenten uitproberen. Uiteraard wordt deze middag georganiseerd met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen.

Altijd al iets willen doen op het gebied van muziek, maar weet je nog niet precies op welk instrument je wil spelen? Kom dan naar deze informatiemiddag. Ook als je al weet op welk instrument je muziekles wilt volgen is dit een handige middag om vragen te stellen. Wie geeft de les, welke lesvorm is geschikt voor mij, wat zijn de kosten en waar kan ik eventueel een instrument aanschaffen?

Gratis proefles
Als je op 22 augustus niet in de gelegenheid bent om te komen, dan kun je een gratis proefles (t/m 20 jr) aanvragen via de website. Ga bij de muzieklessen naar het instrument van jouw keuze en kies als lesvorm ‘proefles’ Na aanmelding neemt de docent contact op om een afspraak in te plannen.

Subsidie voor muziekles of andere culturele lessen
Kunst- en cultuureducatie is belangrijk en leuk voor iedereen. Ouders die iets minder geld te besteden hebben kunnen een aanvraag doen voor een financiële bijdrage uit het jeugd sport- en cultuurfonds.Bij Artiance kunnen kinderen, jongeren en volwassen lessen volgen op het gebied van: muziek, theater, musical, beeldende kunst en dans.

Kijk voor informatie over alle cursussen op onze website.
Artiance, Centrum voor de Kunsten, Canadaplein 3, Alkmaar
www.artiance.nl