ALKMAAR - Tijdens deze superleuke activiteit in de meivakantie maak je zelf een (strip)boekje onder begeleiding van een tekendocent van Artiance. De workshop start op dinsdag 3 mei in de bibliotheek in Alkmaar centrum en vervolgens ga je verder aan de slag in het atelier van Artiance. De workshop is van 14.00 tot 15.30 uur. Kom je ook meedoen?


Bedenk jouw verhaal
Misschien heb je een favoriet boek en wil je die hoofdpersoon een rol laten spelen. Denk aan Dog Man, Donald Duck, Suske en Wiske of Garfield. Maar je mag natuurlijk ook je lievelingshuisdier als hoofdpersoon nemen. We lezen eerst een gaaf verhaal voor in de bieb, daarna bedenk je paar regels tekst en vervolgens ga je met hulp van een tekendocent van Artiance in het atelier bij Artiance je boekje vormgeven. Alle spullen die je nodig hebt zijn aanwezig.

Aanmelden
Ook meedoen? Meld je aan www.bknw.nl/agenda of bij deklantenservice in de bibliotheek of door te bellen naar 072 – 515 66 44. Omdat het aantal kinderen dat deel kan nemen beperkt is, is aanmelden vooraf noodzakelijk. Deelname kost € 5,00. De workshop is georganiseerd in samenwerking met Artiance. De workshop vindt plaats op dinsdag 3 mei in de meivakantie bij de bibliotheek in Alkmaar centrum, Gasthuisstraat 2.