ALKMAAR - Tijdens deze superleuke ouder/kind activiteit maak je zelf een prentenboekje met begeleiding van een tekendocent van Artiance. Dus niet alleen jij doet actief mee, maar ook je begeleider. De workshop wordt op dinsdag 3 augustus in de bibliotheek in De Mare gegeven en op donderdag 12 augustus in de bibliotheek in Alkmaar centrum. De workshop is van 14.00 tot 15.30 uur. Kom je ook meedoen?

Bedenk jouw verhaal
Misschien heb je een favoriet boek en wil je de hoofdpersoon een rol laten spelen. Denk aan Dolfje weerwolfje, Geronimo Stilton, Koen Kampioen of Mees Kees. Maar je mag natuurlijk ook je lievelings huisdier een rol laten spelen. We lezen eerst een mooi verhaal voor. Daarna bedenk je samen met je begeleider een paar regels tekst en daarna ga je met hulp van de tekendocent van Artiance je boekje vormgeven. Alle spullen die je nodig hebt zijn in de bibliotheek aanwezig.

Aanmelden
Ook meedoen? Meld je aan www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek of door te bellen naar 072 – 515 66 44. Omdat het aantal kinderen dat deel kan nemen beperkt is, is aanmelden vooraf noodzakelijk. Deelname voor ouder en kind samen kost € 10,00. De workshop is georganiseerd in samenwerking met Artiance. Op dinsdag 3 augustus in de bibliotheek in De Mare, Laan van Straatsburg 2 en op donderdag 12 augustus in de bibliotheek in Alkmaar centrum, Gasthuisstraat 2.