ALKMAAR - Tijdens deze superleuke ouder/kind activiteit maak je zelf een prentenboekje met begeleiding van een tekendocent van Artiance. Dus niet alleen jij doet actief mee, maar ook je begeleider. De workshop is op donderdag 25 augustus, van 14.00 tot 15.30 uur, in de bibliotheek in Alkmaar centrum. Kom je ook meedoen?

Bedenk jouw verhaal
Misschien heb je een favoriet boek en wil je de hoofdpersoon een rol laten spelen. Denk aan Dolfje weerwolfje, Geronimo Stilton, Koen Kampioen of Mees Kees. Maar je mag natuurlijk ook je lievelings huisdier een rol laten spelen. We lezen eerst een mooi verhaal voor. Daarna bedenk je samen met je begeleider een paar regels tekst en ga je met hulp van de tekendocent van Artiance je boekje vormgeven. Alle spullen die je nodig hebt zijn in de bibliotheek aanwezig.

Aanmelden
Ook meedoen? Meld je aan www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek door te bellen naar 072 – 515 66 44. Omdat het aantal kinderen dat deel kan nemen beperkt is, is aanmelden vooraf noodzakelijk. Deelname kost € 5,-. De workshop is georganiseerd in samenwerking met Artiance Centrum voor de Kunsten.