ALKMAAR - Op zaterdag 20 mei is er een vol avondprogramma aan de Pettemerstraat in Alkmaar. Na een succesvolle en uitverkochte eerste wordt er alweer hard gewerkt aan de volgende editie van podiumavond Luchtlab georganiseerd door productiehuis Hollandse Luchten. Een verrassende avond in theaterbroedplaats Fabrique Unique, waar iedere maand een andere eigenzinnige theatermaker, muzikant of visuele kunstenaar zichzelf en de toeschouwer uitdaagt met improvisatie, muziek, theater, spoken-word en alles wat daartussen en omheen beweegt. Dit keer met zangeres Naomi Seine.

Naomi Seine


Op zaterdag 20 mei zal Naomi Seine haar nieuwe werk voor het eerst ten gehore brengen in samenwerking met producer Hendrik Behnen. Met haar krachtige stem weet zangeres Naomi Seine je te raken in je diepste onderbuikgevoelens. Haar performances zijn dynamisch; klein en intiem, maar ook direct en expressief. Seine vertolkte vorig jaar de chansons van Jacques Brel op een geheel eigen en messcherpe wijze. Seine haalt inspiratie uit artiesten als Wende, Eefje de Visser en Stromae.

NAAKT

Verlatingsangst, pleinvrees, paniekaanvallen, dwang en escapisme, in haar nieuwe muziektheater voorstelling NAAKT onderzoekt Naomi haar leven met angst. “Sinds mijn twaalfde heb ik een angststoornis. In NAAKT hoop ik de kracht die in kwetsbaarheid schuilgaat, in het licht te zetten.” Regisseur Jeroen Kriek zal in aanloop naar Luchtlab samen met de makers aan de performance werken.

Afterparty

Er is een double bill ticket verkrijgbaar. Dan gaat de avond een paar deurtjes verderop door met de Afterparty bij HAL 25, dit keer een DJ-set van Maya Papaya. Samba, cumbia, disco, Arab electronics en meer eigentijdse muziekstijlen die tegen de evenaar schuren.

Wat: Luchtlab twee met Naomi Seine
Wanneer: zaterdag 20 mei om 20:00 deur open / aanvang 20.30
Waar: Theaterzaal van Fabrique Unique, Pettemerstraat 35-37 in Alkmaar.
Entree: €10,- / double bill inclusief afterparty €15,-
Tickets: www.hollandseluchten.org