ALKMAAR - Een leven begint en eindig met een ademhaling. Vanuit de ervaring die Nienke Blom en Judith van der Burg als uitvaartbegeleider en verloskundige, ieder op hun eigen werkgebied hebben, zien zij beiden veel overeenkomsten tussen geboren worden en het proces van sterven. Heb je zin om tijd te maken voor jouw leven? Kom dan woensdagavond 14 december naar de bibliotheek in Alkmaar Centrum.Judith van der Burg en Nienke Blom verkennen diverse onderwerpen rondom het leven.

Deze gratis interactieve bijeenkomst is informatief en inspirerend. Deze avond komen diverse onderwerpen rondom jouw leven aan bod. Onderwerpen als het waarderen van je leven tot nu toe, de overeenkomsten tussen geboren worden en overlijden, jouw idee over sterven, het voorbereiden op jouw afscheid en uitvaart én voor jezelf zorgen als je ziek bent, of als iemand dichtbij jou ziek is. Hier komen weer meer vragen uit voort om verder over na te denken. Zaken om samen te beslissen, en dingen om NU te doen.

Aanmelden
Meer weten? Je bent van harte welkom op woensdagavond 14 december in de bibliotheek in Alkmaar Centrum (Gasthuisstraat 2). De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst. Dat kan via www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek of door te bellen naar 072 – 515 66 44. Aanmelden kan ook via libellealkmaar.nl/agenda. De bijeenkomst start om 19.00 uur.

Health Podium
Deze activiteit is een onderdeel van het Health Podium en is mogelijk gemaakt door het Alkmaars Preventieakkoord. Het Health Podium is het fysieke podium in Bibliotheek Alkmaar centrum en De Mare voor organisaties die iets betekenen op het gebied van gezond leven. Dit podium geeft inwoners van Alkmaar op een laagdrempelige manier toegang tot informatie over een gezonde leefstijl.