ALKMAAR - In het kader van de verspillingsvrije week (12 – 18 september) organiseert Bibliotheek Kennemerwaard op 14 september in de bibliotheek in Alkmaar Centrum, een lezing over goede, gezonde en betaalbare voeding. Sasja Spek van Basishulp (www.basishulp.nl) vertelt tijdens deze lezing over budgetvriendelijke en gezonde voeding.

Budgetvriendelijke en gezonde voeding
Sasja Spek vertelt hoe je goedkoop, gezond en lekker kunt eten. En zij geeft ook voorbeelden van lekkere recepten. Voor deze recepten maakt zij gebruik van lokale seizoensproducten. Met weinig ingrediënten kan toch een smakelijke en gezonde maaltijd op tafel gezet worden. Zonder pakjes of zakjes. Heel gewoon maar altijd met een twist. Tijdens de lezing kan je al iets lekkers proeven.

Lezing bijwonen
De lezing vindt plaats op woensdag 14 september van 18.30 – 20.00 uur in de bibliotheek in Alkmaar Centrum (Gasthuisstraat 2). Deelname is gratis, maar aanmelding is gewenst. Aanmelden kan op de website van Bibliotheek Kennemerwaard (bknw.nl/agenda).De activiteit wordt aangeboden vanuit De Groene Loper.