LIMMEN - Rutger fotografeert al meer dan 20 jaar de dance scene.
Behalve op verschillende grote Nederlandse festivals, is hij ook te vinden op internationale festivals zoals Ultra Music en Tomorrowland. Rutger voelt de sfeer, het publiek, de DJ’s en de show heel goed aan. Fotograferen vanaf hoge torens en vanuit de helikopter, Rutger krijgt het voor elkaar!


Van 20 jaar foto’s is ook nog eens een prachtig fotoboek uitgegeven: This Is My Church. 2.5kg vol met prachtige foto’s en commentaren. Voor dit boek heeft Rutger de Dutch Pop Media Award ontvangen, een journalistieke onderscheiding voor zijn exceptioneel goede dancefotografie. Zijn prachtige foto’s zijn te zien op www.rudgr.com

En heel soms is er nog tijd voor een lezing in Limmen: Het verhaal van een skateboarder die foto's ging maken en uitgroeide tot een top festival fotograaf die de hele wereld over gaat. Hoe dat is gelopen en de prachtige verhalen bij de foto's komen deze avond langs.

Zaterdagmiddag en tijdens de lezing is er ook een expositie van festival en concert foto's voor Festival3D. Deze zijn in 2D en met enkele 3D beeldschermen en 3D kijkers te bekijken. Toegang van 12:00 - 18:00 gratis. Daarna is een toegangskaart voor de lezing nodig. Vooraf te bestellen of bij de ingang.


Kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop en 8 euro aan de deur.

24 november 2018 aanvang 20:00

Cultureel Centrum Vredeburg

Dusseldorperweg 64 in Limmen

Organisatie : Festival3D

Info en kaarten : rene@festival3d.nl

www.Festival3D.eu www.rudgr.com