ALKMAAR - Nienke Blom van Libelle levensafronding & uitvaartbegeleiding gaat donderdag 8 augustus in de bibliotheek graag met je in gesprek over het leven. Wat heb je NU, wat kun je met elkaar? Wat is de oogst van je leven. Welke angsten en wensen zijn er te bespreken. Welke vragen heb je over jouw uitvaart en welke kosten horen daarbij? Gevoel mag ruimte krijgen. Op jouw tempo en jouw manier.

De toegang is gratis. Reserveren kan via de activiteitenagenda op www.bibliotheekkennmerwaard.nl of bij de klantenservice in één van onze vestigingen. Voor meer informatie kun je kijken op www.libellealkmaar.nl

Leven, zorg en afscheid
Elke tweede donderdag van de maand is er in de Bibliotheek in Alkmaar Centrum (Gasthuistraat 2) een presentatie over een thema dat te maken heeft met Leven, Zorg en Afscheid. Ondernemers uit verschillende disciplines geven door het jaar heen presentaties over bijvoorbeeld opruimen, levenstestament, kunst van het loslaten, verhuizen naar een passende woning, kinesiologie, afscheid nemen, Saar aan huis, levensafronding en ouderensupport.

Deelname is gratis.
Er kunnen steeds maximaal 30 personen deelnemen.