ALKMAAR - Deze meivakantie organiseren de sportregisseurs van Alkmaar Sport weer heel veel leuke, sportieve activiteiten. Zo staat deze keer 'De Alleskunner' nieuw op het programma maar uiteraard ontbreekt de sportmiddag en de dreumesinstuif ook niet. Een overzicht van de activiteiten is te vinden op www.alkmaaractief.nl, hier kan je je ook aanmelden.


Met de meivakantie in het vooruitzicht organiseren de sportregisseurs diverse activiteiten voor de jeugd. Met leuke activiteiten als 'De Alleskunner' (gebaseerd het bekende spelprogramma) voor verschillende doelgroepen op woensdag 3 mei, maar ook een speciale sportmiddag in Sportcomplex de Meent voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en Levend Stratego voor kinderen van 6 t/m 12 jaar in de Oosterhout op 1 mei. Op vrijdag 5 mei is er een Dreumesinstuif voor de allerkleinsten in sportcomplex de Meent.

Ook de Alkmaarse sportaanbieders organiseren activiteiten waar de jeugd aan mee kan doen, waaronder twirlen, pencak silat, jongensturnen, ijshockey, kickboksen en nog veel meer. Het complete aanbod staat op www.alkmaaractief.nl, de site wordt regelmatig bijgewerkt dus kijk ook welke activiteiten er zijn toegevoegd.