ALKMAAR - De lente laat zich om ons heen zien en dus nemen de spelers van Papaver4kids het publiek zondag 19 maart mee met een koffer met een nieuw, zonnig verhaal. Tijdens de voorstelling wordt er een tekening gemaakt van het hele verhaal. Zo kunnen de kinderen na afloop thuis het verhaal van de voorstelling (waaraan zij zelf een deel verzonnen) op hun deurmat zien vallen.

Al meer dan 20 jaar speelt Papaver4kids voorstellingen voor en met kinderen. Ieder jaar is er een nieuw thema waarin de spelers op zoek gaan naar verhalen, omlijst met liedjes, dansjes en veel grapjes. De spelers zoeken de interactie met de kinderen graag op en zorgen dat iedereen in het publiek mee kan denken over de voorstelling. Zo schitteren de spelers samen met de kinderen in de voorstelling.

Dit keer is de lente aan de beurt. Dit nieuwe seizoen inspireert de spelers om een koffer op te pakken. En degene die de koffer van het publiek krijgt, is de nieuwe hoofdpersoon. Samen met de andere spelers laat hij de blaadjes uit de knoppen springen door te zingen, dansen en spelen. Een nieuw verhaal waarin de kinderen van het publiek ook mee kunnen verzinnen.

De tekening die ontstaat tijdens de voorstelling wordt per scène getekend. Elke scène krijgt zo betekenis in het verhaal. Op het eind is de tekening klaar en wordt het hele verhaal nogmaals bezongen, gedanst of naverteld. Deze tekening kan worden nagestuurd als ansichtkaart, als blijvende herinnering aan het verhaal dat deze keer werd verzonnen met het publiek en de spelers van Papaver4kids.

Datum: 19 maart 2023
Tijd: 15.00 uur – 16.00 uur
Adres: Badhuis, Kwerenpad 11, 1811 DB Alkmaar
Parkeren: Schelphoekgarage – op loopafstand
Reserveren via: www.papaver4kids.nl
Kaartjes: €5,-
Ansichtkaart: €2,- contant + opgeven adres na voorstelling