ALKMAAR - Tijdens de meivakantie organiseert Alkmaar Sport een Sportspektakel in Sporthal Alkmaar Noord. Alle kinderen van 6 tot 12 jaar zijn op donderdag 3 mei van harte uitgenodigd om daar van 12.00-16.00 uur te komen sporten, springen en lekker gek doen. De toegang bedraagt € 4,- per kind, vooraf aanmelden is niet nodig. De gehele opbrengst van het Sportspektakel komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

Sporthal Alkmaar Noord wordt omgetoverd tot een waar kinderparadijs. Kinderen kunnen zich tijdens deze donderdag in de meivakantie uitleven op luchtkussens, een stormbaan en vele andere leuke spelmaterialen. Bovendien kan iedereen meedoen aan diverse gratis sportclinics. Je kunt je bij binnenkomst inschrijven voor deze clinics.

Aanmelden voor het Sportspektakel is niet nodig. Je kunt gewoon inlopen op de dag zelf en blijven zolang als je wilt. Kinderen betalen € 4,- entree, begeleiders mogen gratis mee naar binnen. Met dit evenement steunt Alkmaar Sport een goed doel. De opbrengst van het Sportspektakel gaat in het geheel naar KWF Kankerbestrijding. Degenen die een extra donatie willen geven of mee willen helpen met een eigen actie ten bate van KWF Kankerbestrijding, kunnen terecht op https://acties.kwf.nl/kwfsportspektakel.