HEILOO - Op dinsdag 12 november staat er van 17.00 uur tot 21.00 uur talent op de bühne in de Cultuurkoepel van Heiloo. Dit all-in evenement zet mensen met een beperking in hun kracht door het zichtbaar maken van hun talent(en) middels theater-, dans-, cabaret- en muziekvoorstellingen.

Deelnemen aan kunst, ongeacht beperkingen! De slogan van MEE & de Wering is: “Niets is onmogelijk”, en dat geldt ook voor deelnemen aan Kunst & Cultuur. Wij zetten vier bijzonder mooie optredens op het podium, waarbij kwaliteit en niet de beperking een rol speelt.

Programma
17.00 uur Inloop, bar open.
17.25 uur Opening door dagvoorzitters Rob Hartings en Jaap Purmer.
17.35 uur Mireille Kaptein – Zakenvrouw van het Jaar 2019.
18.00 uur Band de Bridge.
18.30 uur Buffet open.
19.15 uur Cabaretier Fabian Fransiscus.
19.45 uur Theatergroep Eenhoorn.
20.15 uur Andre Heuvelman.
21.00 uur Einde.

Spreker Mireille Kaptijn
Mireille Kaptein is dit jaar uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar. Bij Kaptein uit Heiloo denk je aan Echte Boter, Old Alkmaar of een lekkere boterham met smeerkaas. Mireille is een betrokken algemeen directeur en zij deelt graag met ons wat haar talenten zijn en hoe zij deze inzet in het familiebedrijf.

Optredens
Er zullen ook meerdere optredens plaatsvinden. De volgende artiesten zullen optreden:

Theatergroep Eenhoorn
Theatergroep Eenhoorn creëert met haar theaterprojecten nieuwsgierigheid en verwondering. Theatergroep Eenhoorn speelt op deze avond Mikado, een dansvoorstelling die gaat over het vinden van evenwicht. Ben je dynamisch of statisch? Kom je in actie of sta je stil?

Fabian Fransiscus
Fabian is cabaretier en autistisch. Beide doet hij zelfstandig. Fabian speelt 12 november een verkorte versie van zijn voorstelling Vlafeest, waarin hij op humoristische wijze vertelt hoe hij steeds beter kan doen alsof hij geen last heeft van zijn autisme.

Andre Heuvelman
Andre Heuvelman verbindt mensen met muziek, elkaar en zichzelf. Zijn trompet is daarbij slechts een middel. Zijn boodschap is eenvoudig: “Op welke kwaliteiten van jezelf kun je vertrouwen, wat is jouw trompet?”. Hij sluit deze avond af met zijn kijk op kunst door mensen met een beperking.

De Bridge
De Bridge is een band die bestaat uit mensen met een (niet zichtbare) lichamelijke beperking. Met behulp van zelf ontwikkelde elektronische instrumenten kunnen zij hun muzikale talent met jullie delen.

Aanmelden
Als u zich aanmeldt dan ontvangt u een factuur van 40 euro per persoon. Het betalingsbewijs is dan tevens uw entreekaart. Hier kunt u zich aanmelden /> Voor vragen kunt u terecht bij Anja Lems, projectleider. A.lems@meewering.nl.