ALKMAAR - In oktober organiseren Cinekid, Het Filmhuis en Bibliotheek Kennemerwaard verschillende workshops om een interactieve videokaart te maken. De workshop is bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar en wordt in de bibliotheek in De Mare op 24 en 25 oktober gegeven. In de bibliotheek in Alkmaar Centrum op 26 en 27 oktober.


Interactieve videokaart maken

Met papier, patronen en vormen maak je een ansichtkaart. Deze kaart wordt de achtergrond van een videoboodschap met jou in de hoofdrol. Door inzet van Augmented Reality (interactieve ervaring) komt de kaart tot leven wanneer je de kaart scant met de app: Artivive. De ontvanger is gegarandeerd verrast

Datum en tijden

De workshop wordt gegeven op dinsdag 24 en woensdag 25 oktober in de bibliotheek in De Mare (Laan van Straatsburg 2, Alkmaar). En op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober in de bibliotheek in Alkmaar Centrum (Gashuisstraat 2, Alkmaar). De tijden van de workshop zijn van 11.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Je kunt vrij binnenlopen.