ALKMAAR - Op woensdag 25 januari is het PeuterVestival in TAQA Theater De Vest! De hele dag staat in het teken van de allerkleinste bezoekers. Er zijn mooie voorstellingen te bezoeken en in de foyer kunnen kinderen vanaf 2 jaar spelen, zich verkleden, tekenen en kleuren.


Hiphop en een echte peutermusical

Tijdens het PeuterVestival zijn voor iedereen vanaf 2 jaar de hele dag leuke voorstellingen te zien. Het vrolijke 'Geel' bijvoorbeeld, van 2-ater Producties & Mime Wave. Een komische en muzikale voorstelling die zich afspeelt in een wereld waar alles geel is. Of bezoek 'Superslow' van BonteHond, een avontuurlijke voorstelling voor stoere peuters met theatrale hiphop en weinig woorden. Ook kun je kijken naar een heuse peutermusical: 'BullyBully' van Maas theater en dans, prijswinnaar van de Zilveren Krekel.

Bouw je eigen totempaal

In de theaterspeelplaats KLEURRIJK in de foyer kunnen kinderen vanaf 2 jaar spelenderwijs kennismaken met de wereld van kleur en vorm. Bouw je eigen totempaal van abstracte vormen, duik in een levensgrote blokkendoos of verkleed je tot vierkant of cirkel en maak een foto van je eigen gecreëerde, levensechte schilderij waarin jij de hoofdrol speelt. Op de bovenfoyer kun je meedoen aan Het Kleurfeest. Op prachtige muziek, live gespeeld door een zanger/gitarist, ontmoeten en inspireren kinderen elkaar al tekenend op het grote speelvlak en werken zo samen met twee tekenaars aan een groot kunstwerk.

Meer informatie en toegangskaarten

Het PeuterVestival in TAQA Theater De Vest is op woensdag 25 januari vanaf 9.00 uur te bezoeken. Een kaartje voor een voorstelling kost € 10,- (incl. limonade en garderobe) en geeft gratis toegang tot de speeltuin. Kijk voor alle informatie en het reserveren van toegangskaarten op www.taqatheaterdevest.nl