ALKMAAR - Hou je ook van muziek? En zou je eens een keer iets willen proberen? Kom dan een kijkje nemen bij het vernieuwde Muziekatelier gevestigd aan de Wielingenweg 252 vlakbij winkelcentrum de Mare! Al 30 jaar zijn wij een begrip voor muzieklessen in Alkmaar-Noord. Wij verzorgen zowel kleuter- en kindercursussen als instrumentale lessen voor jong en oud. Onze enthousiaste en ervaren docenten zorgen voor een goede coaching in een veilige, vertrouwde sfeer. Het maken van muziek draagt bij aan het welzijn van kinderen. Het is een belangrijk expressiemiddel en maakt kinderen bewezen slimmer dus wie wil dat nou niet? Muziek maakt je blij en het is gaaf om te zingen of een instrument te kunnen bespelen, alleen of in een groep(je).

Op zondag 26 september zetten wij onze deuren wijd open voor belangstellenden van 12.00 – 14.00 uur om instrumenten uit te proberen, kennis te maken met onze nieuwe docenten, en er is de mogelijkheid om een gratis proefles af te spreken. Iedereen is van harte welkom!

Nieuw zijn de cursussen “Mini-dwarsfluit” voor kinderen uit groep 3 en 4.
Vioolles voor kinderen vanaf 3,5 jaar volgens o.a. de “Suzuki methode”.
Uiteraard is er ook weer een nieuwe Kleutercursus en de Muziek voor Kinderen cursus voor groep 3 t/m 5. Deze algemene cursus is voor kinderen die wel graag muziek willen gaan maken, maar nog geen instrument gekozen hebben.

De instrumentale lessen worden gegeven op dwarsfluit, viool, cello, zang, gitaar, keyboard en piano.

Kijk voor meer info op : www.muziekatelieralkmaar.nl