KOEDIJK - Miskoopjes in de kast? Stapels kleding die je niet meer draagt of zelfs nooit gedragen hebt? Gun je je kleding een tweede leven? Ruil ze in voor leuke ‘nieuwe’ kleding.


Op zondag 5 februari wordt in Ontmoetingscentrum de Rietschoot in Koedijk een duurzame ruilbeurs gehouden op het gebied van kleding voor dames én tieners.

Wat is de bedoeling? Je komt met een gevulde tas met daarin kleding die schoon is én in goede staat. Leuke accessoires zoals sjaaltjes, riemen en sieraden zijn óók welkom.

De kleding wordt samen met vrijwilligers uitgestald en/of opgehangen en daarna ga je zelf “shoppen" zonder te betalen! Dit mooie bewonersinitiatief wordt voor de uitvoering ondersteund door vrijwilligers van Pop- en showkoor Heartbeat en tienerkoor Young Heartbeat. Duurzaamheid en sociale betrokkenheid vormen de motivatie.

De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage op de dag zelf voor de organisatie is altijd welkom. In verband met de planning bij voorkeur aanmelden vóór 20 januari via info@heartbeatkoedijk.nl want 'vol = vol'!

Datum: 5 feb. 2023
Tijd: 13.00- 16.00 uur.
Locatie: Ontmoetingscentrum De Rietschoot, Saskerstraat 22, 1831CR Koedijk