ALKMAAR - Zit je in je eindexamenjaar en wil je in september starten met een hbo-opleiding in Alkmaar? We helpen je graag op weg met het kiezen van een bij jou passende studie. Je bent van harte welkom op de Open Avond op woensdag 5 juni bij Hogeschool Inholland Alkmaar aan de Bergerweg 200. Tussen 17.00 en 20.00 uur kun je op de opleidingsmarkt in gesprek met studenten en docenten. Kom langs en stel gerust je laatste vragen, ook als je je al ingeschreven hebt. We staan voor je klaar om persoonlijk met je in gesprek te gaan. Wil je in september 2019 starten met studeren in Alkmaar dan kun je je nog tot uiterlijk 1 augustus aanmelden via Studielink.

Parttime studeren
Ben je een werkende professional? Kom dan ook gerust langs op de Open Avond om te kijken of één van de Alkmaarse hbo-opleidingen in deeltijd iets voor jou zijn. Je kunt parttime studeren bij Elektrotechniek, Leraar Basisonderwijs (Pabo), Social Work, Technische Bedrijfskunde, Verpleegkunde en Werktuigbouwkunde.

Inschrijven en start september
Keuze gemaakt voor hbo? We helpen je op de Open Avond graag met je inschrijving via Studielink. Neem hiervoor de DigiD-code mee. De deadline voor inschrijving voor het studiejaar 2019-2020 is 1 augustus 2019. Je doet een inschrijvingsverzoek via Studielink. Zorg dat je tijdig over een DigiD-code beschikt (hou er rekening mee dat het aanvragen van een DigiD 5 werkdagen in beslag kan nemen).

Aanmelden Open Avond
Aanmelden voor de Open Avond 5 juni kan via: www.inholland.nl/openavond. Hogeschool Inholland Alkmaar biedt een breed aanbod van 13 verschillende hbo-opleidingen, zowel voltijd, duaal als (flexibele) deeltijd aan, op het terrein van techniek, economie, educatie en zorg en welzijn. Een afspraak maken met onze studiekeuzeadviseur voor een uitgebreide studiekeuzetest en -gesprek op latere termijn bij het Studiekeuze Adviescentrum van de hogeschool, behoort ook tot de mogelijkheden.

Introweek
Studentenvereniging Omnivas organiseert de InAlkmaarIntro 2019 van maandag 26 t/m donderdag 29 augustus. In die week leer je tijdens allerlei activiteiten de hogeschool kennen, de stad Alkmaar en natuurlijk je medestudenten. Een kroegentocht, dispuutspelen, een BBQ, karaoke en een eindfeest zijn de ingrediënten. Meld je aan via inalkmaarintro.nl.


Wil je bij de enige echte studentenvereniging van Inholland Alkmaar? Sluit je dan aan bij A.S.V. Omnivas! Deze studentenvereniging bestaat sinds 1992 en organiseert het hele jaar door talloze activiteiten die het leven naast je studie flink verrijken. Denk aan feesten, wintersportuitjes en borrels. En natuurlijk zijn zij de motor achter InAlkmaarIntro, dé introductieweek voor aankomende eerstejaarsstudenten.