AKLMAAR - De spelers van papaver kunnen iets magisch: ze maken ter plekke een verhaal dat nooit eerder is bedacht. Ze vullen het verzonnen verhaal aan door de figuren zelf te spelen en liedjes te zingen. En dat allemaal samen met de kinderen in het publiek. Zondag 18 december kan iedereen weer genieten van een nieuwe voorstelling met en voor kinderen van 3 t/m 9 jaar en hun ouders/verzorgers/opa’s en oma’s.

Dit keer gaat het publiek met de spelers op reis. Nadat er een koffer is uitgezocht, begint de reis van de spelers. Helemaal uit het niets en altijd weer spannend en wervelend. De spelers weten het publiek mee te nemen in een uur door de fantasiewereld die zij met behulp van theatersportvormen en de muzikant oproepen. Het kan sneeuwen, de kerstboom kan weglopen, de engelen kunnen hun stem kwijt zijn geraakt, echt alles is mogelijk.

Tijdens de voorstelling wordt er een tekening gemaakt van het verhaal. Deze tekening helpt de spelers om het verhaal goed vast te houden, zodat iedereen weet waar het verhaal naartoe gaat. Na afloop kan de tekening als kaart worden besteld. Hierdoor is het geïmproviseerde verhaal vastgelegd voor altijd.
Dus kom gezellig meedoen in het Badhuis. We hebben lekker warme chocolademelk aan het eind van de voorstelling.

Datum: 18 december
Tijd: 15.00uur – 16.00uur
Plek: Badhuis, Kwerenpad 11 Alkmaar
Kaarten moeten gereserveerd: www.papaver4kids.nl en kosten €5,- per persoon
Na afloop is er warme chocolademelk of koffie/thee