ALKMAAR - Artiance organiseert in de kerstvakantie superleuke activiteiten voor kinderen en jongeren. Doe mee aan een musicaldag of kom allerlei kunsten ontdekken tijdens het vakantieLAB. Jongeren tussen 13-18 jaar kunnen meedoen aan film-maken.

Op woensdagochtend 4 januari zijn alle kinderen van 6 t/m 12 jaar welkom om te komen experimenteren met de kunsten in ons huis, tijdens ARTIANCE vakantieLAB. Ben jij nieuwsgierig naar wat wij allemaal in onze kasten hebben aan beeldend materiaal, kostuums, instrumenten…. Kom dan naar Artiance en misschien ontwikkel jij wel jouw eigen kunst! Het leuke van het Artiance LAB is, dat iedereen dit kan!

· leeftijd: 6 t/m 12 jaar
· Woensdag 19 oktober
· Tijd: 9.30-12.30 uur
· Kosten: € 3,-

Voor de musicalliefhebbers van 7 t/m 12 jaar wordt er een musicaldag georganiseerd met dit keer als thema de kerstsfeer. Een hele dag zingen, dansen en acteren. Echt superleuk!

NIEUW: Filmweek Artiance >> Kom filmen dan! << Jongeren tussen de 13-18 jaar leren one minute films maken in alle genres. Een videoclip, een one take, een bollywood film, een rauwe vreemde art house of horrorfilm. Alles mag, alles kan. Je krijgt een crash course van favoriete genres; daarna ga je aan werk in kleine groepjes. Er staat een team van beeldende, theater en film begeleiders klaar om je te helpen je eigen concept uit te werken.

Je schrijft je in voor 1 dag, maar als je meerdere films wil maken kan je je ook inschrijven voor meerdere dagen.

· leeftijd: 13 t/m 18 jaar
· 2, 3, 4, 5 januari
· Tijd: 13.00-17.30 uur
· Kosten: gratis

De activiteiten vinden plaats in Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar Kijk voor meer informatie op de website: www.artiance.nl