ALKMAAR - In aanloop naar de Kerstdagen organiseert de bibliotheek in Alkmaar Centrum de laatste ruilavond van dit jaar. Geheel in stijl, wordt dit feestelijk, gezellig en natuurlijk duurzaam aangepakt, met sfeervolle muziek en versiering. Er is deze keer ook ruimte voor kleine (woon)accesoires en kadootjes (die een tweede eigenaar verdienen). Denk aan feestelijke kleding om door te geven, een mooi item voor in huis of een kadootje wat je nog hebt liggen, maar waar een ander waarschijnlijk meer mee doet dan jij.

Heb je nog mooie dingen liggen (schoon en compleet) en vind je het leuk om dit met een groeiende, enthousiaste groep mensen te ruilen, of te doneren? Kom dan langs op woensdag 14 december van 17:30 tot 21:00 uur (inloop tot 20:45 uur).

Er staan tafels en rekken om de kleding en spullen op te leggen. Voel je vrij om lekker te struinen en op gevoel iets mee te nemen. We werken niet met regels of waardepunten, maar op basis van gunnen en vertrouwen. Uit ervaring wordt er overdadig geschonken. Wat overblijft gaat naar de Stichting KOOK.

Wanneer
Geef je spullen een tweede leven en kom langs. Op woensdag 14 december in de bibliotheek in Alkmaar Centrum (Gasthuisstraat 2). Van 17:30 tot 21:00 uur. Toegang is vrij, aanmelden is niet nodig. Deze activiteit is een onderdeel van het project De Groene Loper. Dit is een reeks activiteiten rond het thema duurzaamheid.