STOMPETOREN - Paardenkern en EquiVisie starten een unieke cursus Paardenkracht voor Pubers. Deze cursus is gericht op de sociaalemotionele ontwikkeling van jongens en meiden in de leeftijd van 11 t/m 16 jaar. Op zondag 10 maart 10.30 uur (Stompetoren) en woensdag 20 maart 16.00 uur (Burgerbrug) wordt een gratis kennismakingsdag georganiseerd.

Tijdens deze kennismaking krijg je meer informatie over de cursus, over het coachen met behulp van paarden en maak je kennis met de coaches Merrelin Verschoor en Anna Jolij en uiteraard de co-coaches, de paarden. Aanmelden voor de gratig kennismaking is verplicht via info@paardenkern.nl.

Paardenkern en EquiVisie bundelen hun krachten om jongeren te helpen die niet lekker in hun vel zitten, veel spanning of stress ervaren of het lastig vinden om sociale contacten te leggen. Tijdens de cursus wordt er in een kleine groep gewerkt aan zelfvertrouwen, weerbaarheid, grenzen aangeven, samenwerken, communiceren en omgaan met emoties. Er wordt gecoacht met behulp van paarden, een bijzonder effectieve methode waarbij je ervaringsgericht leert in een veilige omgeving.