OUDORP - In deze gekke tijden hebben vele ondernemingen het moeilijk, zo ook AnyTyme Oudorp. Sinds de maatregelen van de laatste dagen moest de onderneming al meerdere oproepkrachten en zelfs vast personeel de wacht aanzeggen en naar huis sturen. Men is daarom een inzamelingsactie gestart.


Op GoFundMe laat het management weten:

Lieve allemaal,
Zoals we allemaal weten leven we op dit moment in een bizarre tijd. Heel Nederland leeft in onzekerheid en zo wij ook. Nadat het RIVM en onze minister-president Mark Rutte hebben besloten dat alle horecagelegenheden moesten sluiten, ontstond er bij ons ook toch wel de lichte paniek want; hoe nu verder? Wij steken al jaren ziel en zaligheid in deze onderneming samen met onze collega’s, echter zijn we nu bang dat we binnenkort de deuren definitief kunnen sluiten en dat is wel het laatste wat we willen.

In oktober 2019 is AnyTyme Oudorp overgenomen door twee enthousiaste ondernemers en hebben zij onze cafetaria opnieuw op de kaart gezet. Door de huidige omstandigheden, waardoor wij genoodzaakt zijn om onze deuren gesloten te houden, vragen we om uw hulp.

Oproepkrachten en ook het vaste personeel, zijn genoodzaakt thuis te blijven. Maar waar geen omzet gedraaid wordt, wordt het ook lastig om deze mensen van werk en uiteindelijk salaris te voorzien.

Wij hebben het volgende bedacht:
We vragen eenieder die dit wil en kan een bedrag beschikbaar te stellen. Voor het specifieke bedrag (vanaf €50) krijgt u dan een evenredig tegoed bij AnyTyme Oudorp. Dat tegoed mag u dan in betere tijden, in porties van maximaal €50 per keer, weer besteden bij AnyTyme Oudorp. Een soort vooruitbetaling van uw rekening voor de komende tijd.

Mocht u een groter bedrag beschikbaar kunnen en willen stellen, dan willen we daar natuurlijk graag iets extra's voor terug geven.

Tot €500
U krijgt het door u beschikbaar gestelde bedrag als bestedingstegoed in bedragen van maximaal € 50 per bezoek bij AnyTyme Oudorp

Vanaf €750 en hoger;
U krijgt het door u beschikbaar gestelde bedrag als bestedingstegoed in bedragen van maximaal €50 per bezoek bij AnyTyme Oudorp of een eenmalig volledig verzorgd arrangement in de skybox bij AZ voor twee personen.

We willen u op voorhand bedanken voor het lezen en hopen dat u ons en onze collega’s kunt helpen.

Met warme groet,

Yvonne en Very

Overigens is AnyTyme de komende weken gewoon geopend voor zowel afhalen als bezorgen
Kijk hier, op de website of op Thuisbezorgd.