ALKMAAR - Karavaan brengt van 23 t/m 30 december weer een Winterkaravaan, dit keer strijkt het festival neer in Stompetoren. Het is de achtste editie van het talentontwikkelingsproject van Karavaan waarin drie jonge theatermakers een locatievoorstelling maken binnen het thema #uitdemaat. De kaartverkoop is dit weekend gestart.

Het thema van luidt dit jaar; #uitdemaat.
Vanuit verschillende perspectieven wordt er door de jonge makers gereflecteerd op de directe wereld om ons heen. Zo maken Femi van Elshuis en Lara Peters samen de kleinkunst-voorstelling Dirty Pigs - een ode tegen het schoonheidsideaal van de vrouw, daarnaast kunnen bezoekers een theatervoorstelling over de VanMoof-hype verwachten van Sweder de Sitter en Julie Boellaard en brengen Isan Vos en Femke Brinksma samen de muzikale voorstelling Pagliaccio's Droom - over een manische clown die zijn eigen misere op de hak neemt.


Afgelopen week was de feestelijke kick off met alle makers. Tijdens de kick-off kregen de makers een workshop locatietheater, een workshop marketing & communicatie en werden de campagnebeelden geschoten op locatie in Stompetoren. Zo werd er gefotografeerd in een koeienstal, in het weiland en stond er ineens een clown op de Stompetoren!


Winters eten & drinken

Als bezoeker van de Winterkaravaan ga je op expeditie door Stompetoren. Je wordt meegenomen naar unieke locaties waar je geniet van de drie voorstellingen, daarnaast schuif je aan aan lange tafels om samen een heerlijke winterse maaltijd te nuttigen en na te praten. De Winterkaravaan vindt dit jaar plaats van 23 tot en met 30 december 2022.


Informatie

Kijk voor tickets en meer informatie op www.karavaan.nl/