ALKMAAR - Ben jij klaar om je te laten inspireren door nieuwe verhalen en samen te ontdekken wat er in Alkmaar leeft? Kom dan naar Jungle in the Bieb! Schuif aan en ga op zaterdag 5 augustus samen in gesprek over actuele maatschappelijke onderwerpen. De dialogen vormen de inspiratie voor het allereerste community kunstwerk door een Alkmaarse kunstenaar.

Van gesprek tot kunst

Er zullen mooie gesprekken plaatsvinden over verschillende onderwerpen. Open gesprekken, persoonlijke verhalen, ervaringen en ideeën uitwisselen over diversiteit en inclusie. Er komt een lokale kunsternaar die tijdens de gesprekken een kunstwerk maakt. Jouw stem telt en vormt een belangrijk onderdeel van het eindresultaat! Het kunstwerk zal worden gepresenteerd in het Stedelijk Museum Alkmaar tijdens Jungle In The Museum.

Eten, muziek en spoken word

Geniet van lekker eten en drinken. Dans op de beats van jong Alkmaars talent en nog veel meer leuks! Nodig je vrienden, familie en buren snel uit want Jungle In The Bieb mag je niet missen! Het eerste drankje is gratis!

Aanmelden Gratis toegang! Zien we jou op zaterdag 5 augustus bij Jungle in the Bieb? Bibliotheek Alkmaar Centrum, Gasthuisstraat 2. Inloop is vanaf 11.00 uur en het start om 11.30 uur. Gratis aanmelden doe je op bknw.nl/agenda.

Wil je op de hoogte blijven van alle leuke evenementen en activiteiten? Volg ons op social media! Facebook: @Jitsfestival, Instagram: #Jitsfestival @jitsfestival.

Deze organisatie van deze activiteit is in handen van Bibliotheek Kennmerwaard in samenwerking met Work Heart Make Art.