ALKMAAR - Dit jaar wordt een heel bijzonder jaar voor de spelers van Papaver4kids. Het is namelijk 20 jaar geleden dat improvisatietheatergroep begon met voorstelling voor kinderen. Dit wordt groots gevierd met verschillende jubileumvoorstellingen door het hele jaar. De aftrap is in Wijkcentrum Overdie, waar veel oud-spelers op het podium te zien zullen zijn.

Vanaf het beginjaar 2003, werden de voorstellingen goed bezocht. In Heiloo werd gespeeld voor kinderen in de ruimte van Ben Sierhuis, later werden de voorstellingen gegeven in Alkmaar, in het Gulden Vlies. Tegenwoordig genieten de kinderen in het Badhuis van de voorstellingen van Papaver4kids.

Door de jaren heen werden er ieder jaar een thema gebruikt om de voorstellingen vorm en inhoud te geven. Voor het jubileumjaar zullen de spelers een aantal van deze thema’s herhalen. Zo is er in december een voorstelling rond het ‘Ratje Toe’ en is er weer een voorstelling met ‘Deurtje Dicht en deurtje Open’. Kijk voor alle voorstellingen op de site, hier staan alle data waarop er gespeeld wordt en het uitgelegde thema per voorstelling.

Natuurlijk hoort er bij een jubileumjaar een reünie. Deze wordt gehouden op 15 oktober in Wijkcentrum Overdie om 15:00uur – 16:00uur. Alle spelers die ooit bij Papaver4kids hebben gespeeld, zijn van harte uitgenodigd om mee te doen op het podium. Uit de Hoge Hoed mag het publiek verschillende spelvormen grabbelen. Heb je ooit bij papaver4kids gespeeld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geef je op voor de reünie en vier het mooiste feestje ooit!

Jubileumvoorstelling De Hoge Hoed
Datum: 15 oktober 2023
Tijd: 15:00uur - 16:00uur
Leeftijd: 3 t/m 9 jaar
Kaarten reserveren: www.papaverimpro.nl
Kaartje kost: €6,- per persoon
Locatie: Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10, 1813 BA Alkmaar