EGMOND AAN ZEE - Storm Lageveen, 21 jaar, uit Egmond aan zee, oud-leerling van de BSG, heeft onlangs zijn Bachelor gehaald aan de Technische Universiteit te Delft, richting Bouwkunde.


Klaar is hij nog niet, hij gaat nog verder met studeren en specialiseren, teneinde architect te worden. Ondertussen heeft de creatieve jonge kunstenaar, ook nog een webshop opgericht, die nu online is, namelijk: official-signlanguage.com.

Hij heeft een eigen reeks van hoodies ,sweatshirts en t-shirts ontworpen, origineel, stuk voor stuk handgetekende ontwerpen, verschillende designs en kleuren.
De huidige collecties die verkrijgbaar zijn bij Sign Language zijn : It's Toasted, Cathin'Luck, Cathin'Gold, Water Buffalo en Hearts of Crystal.

Sign Language staat voor originaliteit, qua kleur en design/ontwerp, maar zeker ook voor duurzaamheid en kwaliteit.

Originaliteit: Sign Language ontwerpt unieke designs met sprekende kleuren en ieder ontwerp is handgetekend door Storm Lageveen zelf.
Kwaliteit; Sign Language kleding is gemaakt van organisch katoen en gerecycled polyester. De kleding is gemaakt van hoge kwaliteit grondstoffen.
Duurzaamheid; "Bij Sign Language zijn we niet blind voor de heersende klimaat crisis die onze planeet moet verduren. Het minste wat ze, als kledingmerk, kunnen doen is de mensen bewust maken, dit doen ze op twee manieren:
Ten eerste, om er zeker van te zijn dat ze de staat van ons klimaat niet verergeren, zijn al hun kledingproducten gemaakt van 100% biologisch en gerecycleerde stoffen. Maar daar houdt hun positieve bijdrage niet op.

Ten tweede wordt voor ieder product dat wordt verkocht via hun website: official-signlanguage.com, een boom geplant.
Ze doneren bomen aan de Team Trees Foundation. Hiermee steunen ze hen om de aarde een betere plek te maken, een boom tegelijk, boom voor boom," aldus Storm.
Bovendien is de kleding-lijn van Storm Lageveen, natuurlijk gewoon mooi, origineel en prettig draagbaar.

Kijk zelf en bestel bij: official-signlanguage.com.