ALKMAAR - JOL-Speelstad is een van de acht timmerdorpen in Alkmaar. De organisatie is in handen van een aantal enthousiaste vrijwilligers met jarenlange ervaring.


Wanneer?
JOL-Speelstad vindt plaats vanaf maandagochtend 15 tot en met vrijdagavond 19 augustus 2022.

Waar?
Op het speelveld naast basisschool ‘De Vlieger’ aan de Sneeuwgansstraat in de wijk Daalmeer. Ook heel goed bereikbaar voor kinderen die in de Vroonermeer wonen.

Wat gaan we doen?
Onder andere: hutten bouwen, creatief, een open middag waar de kinderen vol trots hun gebouwde hut kunnen laten zien aan ouders, opa’s en oma’s, waterspelen, levend ganzenbordspel, rariteitenbingo, tik- en kringspelen, schminken, pannenkoeken eten en sluiten af met een spetterende slotavond met spelenkermis en een vuurtje. Het thema is “Camping”. Laat je fantasie maar los op de hut die je gaat bouwen!

Voor wie?
Voor kinderen van 6 t/m 13 jaar (alleen 13-jarigen die nog op de basisschool zitten), die houden van buiten actief bezigzijn met leeftijdsgenootjes!

Hoe inschrijven?
Inschrijven kan via onze website https://www.jolspeelstad.nl. We hebben een maximaal aantal plekken beschikbaar, dus schrijf snel in. Een hele week JOL kost slechts € 4,00 per kind. Betaling via een Alkmaarpas met een tegoed voor kinderen is ook mogelijk. Indien van toepassing, dan graag aangeven op het inschrijfformulier.

Vragen? Mail naar: jolspeelstad@ziggo.nl.