ALKMAAR - In de herfstvakantie heet TAQA Theater De Vest iedereen vanaf 4 jaar welkom tijdens het JeugdTheaterVestival. Op woensdagmiddag 25 oktober kun je er terecht voor mooie, avontuurlijke voorstellingen. Rondom de voorstellingen worden vele leuke activiteiten georganiseerd en kunnen kinderen spelen, knutselen en kleuren in de Vessie- huisjes in de foyer.

Acrobatiek en een Grote Geheime Kluis


Op woensdagmiddag 25 oktober staan drie voorstellingen geprogrammeerd, die op verschillende tijden te zien zijn. Om 13.00 uur en om 15.00 uur kun je naar ‘BONJE’ van WirWar Producties, een humoristische circustheatervoorstelling voor iedereen vanaf 7 jaar vol herkenbare situaties. Na afloop kun je meedoen aan een acrobatiek workshop, gegeven door de spelers. Om 14.30 uur kun je naar de mysterieuze voorstelling de ‘Geheime Club 2.0’ van BonteHond. Nog niemand weet wat je te zien krijgt, behalve dat het om acteurs, zangers, rappers en hiphoppers gaat. Als je wat eerder aanwezig bent kun je via allerlei puzzels de code kraken van de Grote Geheime Kluis!

Sprookjesverkleedwedstrijd bij Rapunzel

Bezoek om 13.30 uur of om 16.00 uur de betoverende musical ‘Rapunzel’, voor iedereen vanaf 4 jaar. Met Sita Vermeulen als Rapunzel, prachtige liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en een flinke dosis humor. Een heerlijk familie-uitje! Kom verkleed als je favoriete sprookjesfiguur voor de sprookjesverkleedwedstrijd! De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Na afloop van de voorstelling ontmoet je alle acteurs uit de voorstelling tijdens een meet & greet.

De voorstelling van 13:30 uur is ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking;een blindentolk van Komt het Zien! verzorgt live audiodescriptie.

Meer informatie en toegangskaarten


Het JeugdTheaterVestival is op woensdag 25 oktober van 13.00 uur – 17.30 uur in TAQA Theater De Vest te bezoeken. Kijk op www.taqatheaterdevest.nl voor meer informatie en toegangskaarten. Een kaartje voor één van de voorstellingen geeft gratis toegang tot alle jeugdtheaterfestival extra’s.