STOMPETOREN - Je gedachten gaan alle kanten op: de boodschappen moeten nog gedaan worden, kinderen uit school halen, verjaardagskaartje niet vergeten te posten…..etc etc.

Vooral als je minder in je energie zit (vermoeidheid) merk je dat jouw gedachten sneller de negatieve kant kiezen. Dit is niet prettig, want deze gedachten beïnvloeden niet alleen jouw gevoel, maar ook jouw gedrag. Daarom is het ontzettend belangrijk dat jij begrijpt hoe jouw gedachten werken, zodat je er bewust mee om kan gaan. En als je je bewust bent van jouw gedachtenpatroon, dan kun je dit veranderen. Met als resultaat dat je je sterker en krachtiger voelt en dus ook lekkerder in je vel zit.

Maar ja, hoe doe je dat dan? Op zaterdag 24 maart verzorgt Merrelin Verschoor van Paardenkern de training: KOM TOT BLOEI

Deze dag wordt een combinatie van theorie met bijbehorende opdrachten en het werken met paarden. Waarom ga je aan de slag met paarden, zul je je afvragen. Paarden leven in het hier en nu, zij hebben geen oordeel of mening en reageren op non-verbale signalen. Paarden merken of jouw gedrag overeenstemt met wat je echt vindt en wil. Ze kijk door je houding en woorden heen en screenen jouw gevoel. Je kunt jezelf misschien voor de gek houden, maar het paard niet. En het mooie is: je hoeft helemaal geen ervaring met paarden te hebben. Je gaat namelijk niet óp het paard zitten, maar je loopt er gewoon naast, in de bak.

Wil jij dit ook ervaren? Kijk dan op de website: www.paardenkern.nl en laat je verrassen door deze verrassende vorm van coachen.