ALKMAAR - Zaterdag 25 Februari opent de Kunstschool vanaf 14.30 uur haar deuren voor publiek. Met veel trots wordt in het Atelier aan het Canadaplein 3, Alkmaar heel veel kunst getoond. Deze middag kunt u allerlei informatie krijgen over de mogelijkheden die de Kunstschool biedt.

Alkmaar biedt vele mooie plekken maar er is er één die heel speciaal is. Speciaal voor mensen die met extra uitdagingen in hun leven de kans krijgen zichzelf te ontwikkelen via het beoefenen van kunst. De kunstschool Artiance Speciaal bestaat inmiddels 15 jaar en heeft een sterke groei doorgemaakt. Zij biedt een veilige plek voor een grote diversiteit aan mensen met een beperking en creatieve aspiraties. Met verschillende trajecten en aanbod op maat is de kans maximaal dat ook personen die overal tussen vallen toch een plek vinden hier. Als ze maar gemotiveerd zijn om zichzelf creatief te ontwikkelen.

Het werk is kleurrijk, rauw soms, uit het leven gegrepen en altijd authentiek. Vijf deelnemers ontvangen op zaterdag 25 februari hun certificaat voor het afronden van de vierjarige kunstscholing en presenteren hun eindproject. De studenten uit leerjaren 1 en 2 laten de resultaten van hun lessen zien en ook de kunstenaars van het werkatelier exposeren hun werk. De makers zijn allemaal aanwezig om het publiek te woord te staan. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom

Voor meer informatie www.kunstschool-artiance.nl