ALKMAAR - Op woensdag 24 november brengt IT=Alkmaar een uniek najaarsevenement in de Grote Kerk Alkmaar. Met als thema ‘IT=Een Kunst’ wordt het een inspirerende avond met toffe sprekers, kunstige verrassingen en hapjes en drankjes. En natuurlijk krijg je alle kans om alle mooie Alkmaarse IT-bedrijven te leren kennen.

Programma Kunst en IT, wat hebben die twee onderdelen met elkaar te maken? Meer dan je denkt! Wist je bijvoorbeeld dat je het Rijksmuseum kunt ‘Netflixen’? En dat in De Grote Kerk een heel groots en bijzonder kunstwerk onthuld gaat worden? Jasper Kaizer neemt je mee in een reis vol innovatie en inspiratie over musea en IT en Patrick van Mil, directeur van het Stedelijk Museum Alkmaar, komt vertellen over zijn visie op Alkmaar als een stad van kansen.

Super-Silent-Bingo
Tijdens het event ben je ineens onderdeel van de Super-Silent-Bingo onder leiding van de Alkmaarse Nachtburgemeester Robert-Jan Wille. Hij zorgt ervoor dat alle Alkmaarse IT-bedrijven en kneiter van een pitch hebben voorbereid en deze samen met een toffe prijs aan jou komen presenteren. Wat je precies kunt winnen verklappen we nog niet, maar de prijzen zijn de moeite waard. Dus sla je slag en doe mee!

Die rest van het programma blijft nog even geheim. Het event is voor iedereen die interesse heeft om in de IT te werken of in de IT werkt. Wees gerust: knowhow van IT hoef je niet te hebben, het is een avond voor iedereen. ’IT=Een Kunst’ beleef je woensdag 24 november tussen 17:00-21:30 uur.

Gratis aanmelden
De entree is gratis, maar omdat er een beperkte capaciteit is, moet je je wel van tevoren even aanmelden. Aanmelden en info vind je op itisalkmaar.nl