ALKMAAR - Speciaal voor getalenteerde jongeren die wel eens in een big band zouden willen spelen organiseert Artiance in samenwerking met Bigband Alkmaar dit muzikale project. Er is plek op alt-, tenor- en baritonsaxofoon, trompet, trombone, piano, gitaar, (contra)bas en zang. Let op! Er is voor sommige instrumenten beperkt plek. VOL = VOL

Er is niets leuker dan samen muziek maken en als je dat in een swingend project uit kunt proberen met andere jongeren is dat natuurlijk te gek! Op 10, 17 en 24 april zijn deelnemers welkom om aan te sluiten bij de repetitie van de Alkmaarse Big band. Partijen worden voor die tijd verstrekt, zodat deze (in de eigen muziekles) ingestudeerd kunnen worden.

Tijdens de workshopdag op 1 mei wordt er gerepeteerd aan 3 stukken o.l.v. bigbanddirigent Gerard Kleijn. Ook worden er sectierepetities geleid door niemand minder dan contrabassist Kasper Kalf (ritmesectie), saxofonist/klarinettist Ben Wezel (saxofoons) en trompettist Gerard Kleijn (trompetten). Er wordt afgesloten met een gezamenlijk concert met de Alkmaarse Big band!

Deelname aan dit project is gratis.
Lijkt het je leuk om mee te doen? Dan kun je je aanmelden voor 24 maart door een mail te sturen aan Amanda Muller: a.muller@artiance.nl Vermeld in de mail welk instrument je speelt, bij wie en hoe lang je al les hebt.

  • Maandag 10, 17 en 24 april repetities tussen 20:00 – 21:00 uur bij de Alkmaarse Bigband (Wijkcentrum Daalmeer)
  • Maandag 1 mei tussen 16:30 – 20:00 uur Workshopdag bij Artiance
  • Afsluitend concert in de zaal van Artiance om 20:30 uur.
  • Publiek is van harte welkom! Toegang voor het concert is € 5,-
Bestel tickets voor het concert via de agenda: www.artiance.nl