ALKMAAR - Goed nieuws voor elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1827RV (Rigolettostraat). Op die postcode is namelijk de Postcode Straatprijs van 25.000 euro per lot gevallen. Onder de winnaars van deze Straatprijs wordt tevens een auto verloot. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars met de cheques.De winnaars reageren verbaasd, enthousiast en soms ook emotioneel als Gaston Starreveld maandagmiddag op de stoep staat. "Hij klopte op het raam, ik dacht eerst dat het de pakketbezorger was", vertelt Margaret terwijl ze bijkomt van deze verrassing.

Ellen en Gerrit spelen mee met twee loten en winnen 50.000 euro. Het stel heeft al mooie plannen met de geldprijs. "We gaan volgend jaar met pensioen en willen dan drie maanden op reis naar Australië. Het is mijn droom om een keer oud en nieuw te vieren in een korte broek in Sydney.", aldus Gerrit.

Greta wint naast 25.000 euro ook een gloednieuwe auto. Ze reageert emotioneel op het winnen van de prijs. "Geweldig! De auto voelt zo luxe. Ik besef het nog niet helemaal, maar ik ga er heel erg van genieten", zegt ze in tranen. De winnares weet ook direct hoe ze haar geldprijs gaat besteden. "Ik houd van groepsreizen. Ik heb al een reis door Centraal-Europa op de planning staan en kan nu nog een reis boeken."

Gratis extra trekking voor heel Nederland

Ook de komende maanden zijn er mooie prijzen te winnen. De Postcode Loterij trakteert heel Nederland op een unieke kans: een éénmalig gratis lot voor de extra trekking op 16 juli 2024. Met dit lot maakt iedereen van 18 jaar en ouder die zich aanmeldt kans om met zijn of haar postcode 1 miljoen euro te verdelen. Er zijn vijf prijzen van een miljoen en duizenden andere geldprijzen tot 100.000 euro te winnen. Het lot stopt na de trekking automatisch. Een unieke en feestelijke actie mét een oranje tintje. Aanmelden kan via deze link.