ALKMAAR - Van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 juni is het buitenbad van zwembad Hoornse Vaart geopend voor kinderen en gezinnen. Ook zondag 28 juni is het zwembad geopend voor familiezwemmen.

Zwembad Hoornse Vaart werkt in een aantal fases toe naar ruimere openingstijden. Inmiddels zijn goede ervaringen opgedaan met recreatief zwemmen op zondag. Eerder werd dit alleen aangeboden aan kinderen t/m 12 jaar met een A-diploma. Het bad verruimt dit nu naar ‘Familiezwemmen’, zwemmen voor gezinnen met kinderen t/m 12 jaar. Per gezin heeft maximaal 1 volwassene toegang.

Familiezwemmen in het buitenbad én op zondag
Met het mooie weer in aantocht opent Alkmaar Sport de deuren van het buitenbad. Van woensdag 24 t/m vrijdag 26 juni is het buitenbad geopend tussen 12.00 en 17.00 uur. Ook het recreatief zwemmen op zondag 28 juni tussen 09.00 en 14.00 uur wordt opengesteld voor gezinnen. Gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar zijn van harte welkom. Kinderen zonder zwemdiploma dienen begeleid te worden door een volwassene, hierbij geldt maximaal 1 volwassene per gezin.

Meer informatie
Tickets zijn te koop via de website en bij de receptie van zwembad Hoornse Vaart (betalen per pin). Meer informatie is te vinden op de website, www.hoornsevaart.nl. Hier staat ook het coronaprotocol.