Zwembad Hoornse Vaart lanceerde afgelopen zaterdag een nieuwe attractie: de Bucketgame. Het Alkmaarse zwembad is het eerste bad in Noord-Holland waar dit spel gespeeld kan worden.

De Bucketgame is een attractie waarbij snelheid, licht en water centraal staan. Doel is zo snel mogelijk alle verlichte buttons te raken zodat de medespeler een emmer koud water over zich heen krijgt. Al gelijk tijdens de opening reageerden bezoekers enthousiast. “Vet hoor!”, “Cool zeg!” en “Wat een grappig spel!” waren tijdens deze openingsdag veel gehoorde uitdrukkingen.

Zwembad Hoornse Vaart staat vooral bekend om zwemlessen. “We zijn met het 50-meterbad ook een uitstekende wedstrijd- en trainingslocatie. De Bucketgame richt zich echter speciaal op de recreatieve bezoekers. Het is super leuk om zwemmers van jong tot oud tegen elkaar te zien spelen,” aldus Marcel Ruitenberg, hoofd van de zwemaccommodaties van Alkmaar Sport N.V.

Het spelen van de Bucketgame is gratis, dit is bij de toegangsprijs van het zwembad inbegrepen. De Bucketgame staat naast het golfslagbad en kent dezelfde openingstijden. Deze zijn te vinden op de website www.hoornsevaart.nl.