ALKMAAR - Esther Boer is natuurcoach. Ze helpt mensen die persoonlijk zijn vastgelopen weer in balans te komen. Tijdens een creatieve workshop op maandag 23 maart in de bibliotheek in Alkmaar laat Esther je er op een creatieve achter komen waar je staat en wat je nodig hebt om de balans te herstellen.


Niet praten, maar doen!
Je hoeft even niet te zeggen wat jouw behoefte is. Je gaat het intuïtief ontdekken! Op papier, jouw innerlijke wijsheid die spreekt. Zodat jij erachter komt wat jij nodig hebt om uit de situatie te komen die belemmerend werkt voor jou. Waar je meer mag ontspannen en juist ook wilt groeien. Als Natuurcoach is Esther Boer vaak buiten. Tijdens deze workshop haal jij de natuur naar binnen! Een leuke en creatieve manier om snel tot antwoorden te komen! Zodat ook jij weet waar je staat en wat jij nodig hebt om de balans te herstellen!

Esther Boer
Esther Boer is hoog sensitief en was werkzaam bij de politie. Na een burn-out besloot zij zich op een dieper persoonlijk niveau te ontwikkelen. Ze deed een 2-jarige opleiding tot Lifecoach, nam afscheid van het werk bij de politie en richtte haar leven opnieuw in. Haar drijfveer is nu om andere mensen die persoonlijk zijn vastgelopen te helpen weer in balans te komen. Meer informatie over haar en haar werk kun je vinden op www.natuurcoach-estherboer.nl.

Aanmelden
Geïnteresseerd? Je bent van harte welkom op maandag 23maart van 14.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek in Alkmaar, Gasthuisstraat 2. De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst. Dat kan via info@natuurcoach-estherboer.nl.

.