ALKMAAR - Eindelijk kan het weer. Een echt feestelijke opening van Speeltuin ’t Span. En feest is het! De speeltuin bestaat dit jaar maar liefst dertig jaar. De speeltuin is opgericht in 1992 met als doel een veilige, avontuurlijke speelplek te bieden aan kinderen. En dat is het na dertig jaar nog steeds! Het thema van dit jaar is dan ook HOERA, 30 JAAR! Al die jaren gaan de poorten eind maart weer open. Dat gebeurt deze keer op zondag 27 maart om 13.00 uur.

De lente is al een paar weken voelbaar en dat geeft kriebels om eruit te gaan. De kinderen, hun ouders en de vrijwillige medewerkers staan dan ook te trappelen om weer naar de speeltuin te kunnen komen. Zonder beperkende maatregelen is iedereen welkom op ons openingsfeest en alle dagen daarna. Na de officiële opening kunnen de kinderen spelen op alle opgefriste speeltoestellen én op de nieuwste attractie: een supergrote airtrampoline. Ouders kunnen relaxt plaatsnemen op het gezellige terras of op de diverse nieuwgeplaatste bankjes in de speeltuin. Verder hebben we gedurende de openingsdag nog diverse verrassingen in petto. Kortom, de vrijwillige medewerkers van de speeltuin heten iedereen graag welkom op 27 maart!

Ruimste openingstijden

‘t Span heeft de ruimste openingstijden van alle speeltuinen in Alkmaar; iedere dag geopend van 10:00 – 17:00 uur van zondag 27 maart tot en met zondag 23 oktober 2022. Bij slecht weer, groot onderhoud of personele omstandigheden kan hiervan worden afgeweken. Al onze tarieven zijn ongewijzigd. Kinderen tot 2 jaar kunnen gratis naar binnen, net als volwassenen. Bezoekers kunnen ter plekke een lidmaatschap afsluiten. Dit kan binnenkort ook online via de vernieuwde website.

Speeltuin ’t Span is gevestigd aan de Tirolstraat 112a te Alkmaar, www.speeltuinhetspan.nl, telefoon (072) 56 192 56.