ALKMAAR - Anita Veldt, vitaliteitscoach, is op vrijdag 27 september onze gast aan tafel in de bibliotheek in Akersloot. Anita vertelt wat de reden is dat ze haar eigen praktijk is gestart. Ze zal vanmiddag uitleggen waarom alleen aanpak van voeding en beweging onvoldoende is om gezond te blijven. Ben je nieuwsgierig hoe je je gezondheid kunt verbeteren, waar je zelf direct mee aan de gang kunt en wat integrale leefstijlcoaching inhoud? Je bent van harte welkom. Schuif aan!

Anita Veldt is werkzaam als integraal leefstijl- en vitaliteitscoach. Zij begeleidt mensen bij de weg naar een vitaler leven. Zij werkt aan preventie van ziekte, gezond zijn en gezond blijven. Tevens werkt zij in het ziekenhuis als gespecialiseerd verpleegkundige in hart- en vaatziekten en begeleidt mensen na een beroerte. Daar bemerkt Anita dat leefstijl een grote rol speelt in ziekte en gezondheid.

Wanneer

De presentatie van Anita vindt plaatst op vrijdag 27 september van 15.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Akersloot, Rembrandtsingel 1, 1921 EK. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De bibliotheek zorgt voor koffie en thee.

Aan tafel met…
Aan tafel met… in de bibliotheek geeft mensen uit het dorp de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De leestafel in de bibliotheek biedt zo een podium voor interessante workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen. Als je zelf eens een “Aan tafel met…” wilt verzorgen kunt je je aanmelden bij de medewerkers in de bibliotheek.