ALKMAAR - H&M opent op zaterdag 15 mei de deuren van een compleet vernieuwde winkel in Alkmaar, waaraan ook H&M HOME is toegevoegd. Naast dit geliefde interieurconcept is hier voortaan ook de ‘young at heart’-lijn Divided verkrijgbaar.


De ruime winkel op de Langestraat 64a krijgt een nieuwe look & feel, en naast dames-, heren- en kindercollecties kunnen klanten hier straks ook terecht voor een ruim assortiment van H&M HOME. In de shop-in-shop van het interieurconcept vinden klanten onder meer stijlvol servies, hoogwaardig bedlinnen, kussenhoezen en meer decoratieve items.

“De make-over en toevoeging van H&M HOME geven de winkel een prachtige nieuwe uitstraling. Ons team in Alkmaar is er helemaal klaar voor om klanten hier te verwelkomen voor een inspirerende shopping-ervaring en onze dames-, heren-, Divided-, kids- en interieurcollecties te presenteren”, zegt Pim van Agteren, store manager van H&M in Alkmaar.

Smaakvolle actie voor H&M Members
Om te vieren dat Alkmaar een vernieuwde winkel heeft én dat de horeca haar deuren weer gedeeltelijk heeft kunnen heropenen, trakteert H&M haar members op een smaakvol cadeau. Members die tussen zaterdag 15 mei en zondag 23 mei € 40,- of meer besteden in deze winkel maken kans op een cadeaubon van € 50,-, te besteden aan een lunch, take-away- of early diner of cocktails bij 1480 Foodbar, gevestigd in het alleroudste pand van de stad.