ALKMAAR - Een gelukkiger en leuker leven met minder plastic en afval: kan dat? Door het delen van hun ervaringen als zero wasters, inspireren de Amersfoortse zussen Jessie en Nicky anderen om plasticvrije keuzes te maken én laten zij zien hoe je circulaire economie in de praktijk brengt. Jessie en Nicky vertellen er alles over op dinsdagavond 19 november in de bibliotheek in Alkmaar centrum.

Zonder afval leven
Speciaal voor de bibliotheek neemt één van de zero waste zussen de bezoeker in een interactieve presentatie mee in verschillende aspecten van de zero waste lifestyle. Praktische tips, achtergrondinformatie én een flinke dosis inspiratie bieden de kern van deze presentatie. De sessie is op de persoon gericht en de vraag “Wat kun jij doen?” staat centraal. Voor meer informatie zie: www.hetzerowasteproject.nl

Aanmelden
Wil jij ook zonder afval leven? Kom naar de presentatie en laat je inspireren. Je bent van harte welkom op dinsdagavond 19 november in de Bibliotheek in Alkmaar Centrum, Gasthuisstraat 2. Inloop is vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De toegang is € 8,50 per persoon. Reserveren kan via de agenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de klantenservice in één van onze vestigingen. Je kunt alleen per pin betalen.