ALKMAAR - Op 4 en 5 juni zeggen we 2022 voor heel even vaarwel en verwelkomen we de 16e eeuw in de binnenstad van Alkmaar. Tijdens Kaeskoppenstad worden de nieuwsapps verwisseld voor ‘ouderwetse’ kranten, staat ambacht weer centraal en zullen we in plaats van naar Dua Lipa luisteren, ons laten verrassen door traditionele muziek uit die tijd. En dat is slechts een tipje van de sluier. Oftewel: dat wil je meemaken! Gelukkig voor jou is er goed nieuws: het is namelijk vanaf NU mogelijk om tickets te kopen via kaeskoppenstad.nl.

En we raden je aan om snel te handelen. Anders dan andere jaren, wordt er dit jaar namelijk gewerkt met tijdsloten. Dit betekent dat je een ticket koopt met een bepaalde aanvangstijd. Zodoende kunnen, in tegenstelling tot voorgaande jaren, tijdsloten ook uitverkopen en kun je naast de Kaeskoppen-pot piesen. We raden je dan ook aan om snel je favoriete tijdslot te boeken, zodat je zeker bent van een plekje. Hoelang je vervolgens blijft, mag je natuurlijk zelf bepalen! Koop ze snel via kaeskoppenstad.nl.

Combineer je bezoek met een dagje Alkmaar

Met het kopen van je ticket, weet je precies hoe laat je waar verwacht wordt. Handig! Je bezoek aan Kaeskoppenstad is namelijk perfect te combineren met al het moois dat Alkmaar te bieden heeft. We hebben het speciaal voor jou even onder elkaar gezet: kaeskoppenstad.nl/dagjealkmaar

Combineer je bezoek aan Kaeskoppenstad dus met een van de culturele activiteiten (zoals de Geheime Zolders of het Kaasmuseum) of ga los tijdens het winkelen. Natuurlijk kun je ook terecht bij een (of meerdere) van onze vele horecagelegenheden.