ALKMAAR - In de herfstvakantie is het feest in TAQA Theater De Vest! Op woensdag 20 oktober kunnen alle kinderen vanaf 6 maanden met hun ouders/ begeleiders zich de hele dag in het theater vermaken tijdens het JeugdTheaterVestival. Er zijn prachtige voorstellingen en in de foyer worden leuke doe- activiteiten georganiseerd. Kom dansen en spelen in het decor van een voorstelling, verkleed je als dwerg of boze stiefmoeder en ga met Sneeuwwitje op de foto. Of trek je dierenonesie aan en doe mee in een gemaskerd dierenbal!

Voorstellingen voor iedereen vanaf 6 maanden Op 20 oktober heeft TAQA Theater De Vest 3 voorstellingen geprogrammeerd. Om 10.00 uur en 12.00 uur speelt Theatergezelschap de Stilte de voorstelling ‘Wacht ’s even’, voor kinderen vanaf 1 /2 jaar. In een intieme setting nemen kinderen en hun ouders/ begeleiders plaats op een kussentje rondom een dansvloer. Een bijzondere dansvoorstelling waarin de wereld uit een bouwpakket ontstaat. Kinderen vanaf 4 jaar zijn om 14.30 uur welkom in de sprookjesachtige wereld van Sneeuwwitje, in de gelijknamige voorstelling van Theater Terra. Het fabelachtige ‘het dier, het dier en het beestje’ van Theater Artemis is een dromerige musical voor iedereen vanaf 8 jaar, met live zang en muziek over net even anders zijn. Deze voorstelling staat om 19.30 uur geprogrammeerd.

Kom dansen, verkleden en spelen! Rondom de voorstellingen worden in de zaal en in de foyer vele leuke activiteiten georganiseerd. IN de foyer is een theaterspeelplaats ingericht, waar kinderen zich kunnen verkleden, verhalen kunnen verzinnen, kunnen tekenen en spelen met lego. Na afloop van de voorstelling ‘wacht ’s even’ kunnen kinderen samen met de dansers spelen in het decor. Na de voorstelling van Theater Terra kunnen kinderen met Sneeuwwitje op de foto in een heuse fotostudio met greenscreen. Van de foto wordt een affiche gemaakt en deze krijgen kinderen thuis gestuurd. De voorstelling ‘het dier, het dier en het beestje’ vloeit over in een gemaskerd dierenbal in de foyer, met dierenmaskers, dierenhapjes en echte discolampen.

Meer informatie en kaartverkoop

Het JeugdTheaterVestival wordt op woensdag 20 oktober in TAQA Theater De Vest georganiseerd. Kijk op www.taqatheaterdevest.nl voor actuele informatie en het reserveren van toegangskaarten. Zolang de nu actuele Coronamaatregelen gelden wordt het publiek om een Coronatoegangsbewijs