ALKMAAR - Op 28 oktober 2023 staat er iets griezeligs en opwindends te gebeuren in Indoor Beach Alkmaar dat je niet mag missen. Halloween Beach komt eraan, en het belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel kinderen van 6-12 jaar als tieners vanaf 12 jaar!

Het evenement duurt twee uur en zit boordevol angstaanjagende en avontuurlijke spellen die je adrenaline laten stijgen. Maar wees gerust, we maken het spannend, maar niet te eng. Indoor Beach Alkmaar zorgt voor een veilige en vermakelijke omgeving waar je al je moed kunt verzamelen en het duistere strand kunt betreden, waar een reeks griezelige uitdagingen op je wacht.

Wat maakt Halloween Beach nog specialer? De ongelooflijke kostuums van onze deelnemers! Verkleed jezelf als een meesterlijk Halloween monster en laat zien dat je niet bang bent voor het onbekende. Wie weet, misschien win je wel een prijs voor het meest angstaanjagende kostuum!

Om deel te nemen aan dit geweldige Halloween-evenement, hoef je alleen maar jezelf in te schrijven. Ga naar www.indoorbeachalkmaar.nl/agenda voor alle benodigde informatie en om je plek te reserveren. We hebben zelfs aparte evenementen voor kinderen van 6-12 jaar en tieners vanaf 12 jaar, zodat iedereen de perfecte griezelervaring kan beleven.

Mis dit angstaanjagende avontuur niet en kom naar Halloween Beach Alkmaar op 28 oktober 2023. Durf jij het aan? Schrijf je nu in en bereid je voor op een onvergetelijke Halloween-ervaring!