ALKMAAR - Kerst bij McDonald’s begint dit jaar al heel vroeg. Vanaf vandaag staat er voor de ingang van McDonald’s restaurant Alkmaar Oost de grootste kerstboom van Alkmaar, van maar liefst zes meter breed, twaalf meter hoog en 50.000 led lampjes. Deze mega kerstboom is geen gewone kerstboom, maar een echte McDonald’s Kerstboom. Om het restaurant te bereiken loop je eerst onderdoor deze mega kerstboom met gouden bogen om vervolgens het restaurant naar binnen te gaan.

“Het idee om de grootste kerstboom van Alkmaar en omgeving neer te zetten bij een van mijn restaurants hangt al een tijdje in de lucht. Na een jaar van voorbereidingen is het dan vandaag gelukt om deze unieke kerstboom te mogen ontsteken”, vertelt franchisenemer Richard Pach van zeven McDonald’s restaurants in Noord-Holland. “Volgende week hopen we ook bij een aantal andere restaurants in de regio het kerstgevoel extra glans te kunnen geven”, aldus Richard.

Kerst bij McDonald’s
Hele maand december staat bij McDonald’s Alkmaar in het teken van “Kerst bij McDonald’s”. Maak een foto van de kerstboom in ons restaurant. Plaats jouw gemaakte foto onder ons Facebookbericht op McDonaldsAlkmaar Facebook-pagina en maak elke week kans op gratis McDonald’s producten.