ALKMAAR - Wil je herstellen van een blessure of klacht? Wil je werken aan een gezondere leefstijl? Of wil je juist trainen en fitter worden? Bij Groups for Balance (GFB) ben je hiervoor aan het juiste adres. Tijdens een presentatie op 10 september in de bibliotheek in Alkmaar Centrum maak je kennis met de werkwijze en uitgangspunten van GFB. Daarna is er mogelijkheid om met diverse zorgprofessionals in gesprek te gaan.


Wat kun je verwachten?
Worstel je met je huidige gewicht en ben je moe geworden van alle diëten? Tijdens de presentatie vertelt de leefstijl-vitaliteitscoach je graag meer over leefstijlinterventies, die volledig vergoed worden door de basisverzekering. 1.3 miljoen werkenden hebben last van burn-out klachten, dit komt neer op 16% volgens het Trimbos instituut. Hoe zit het met jouw stressniveau? Wil je ook meer rust en balans in je leven ervaren? Tijdens de presentatie wordt er dieper op ingegaan.


Hoe vitaal is je kind?
Kinderen die slapper aanvoelen. Het is een serieuze constatering door jeugdartsen. Slechte concentratie op school, overprikkeling, moeite om thuis tot rust te komen. Herken je dit bij je eigen kind? De kindertherapeut vertelt er tijdens de presentatie graag meer over. Ben je nieuwsgierig naar je huidige vitaliteitsniveau of dat van je kind? Dit is de kans om gratis advies te krijgen van de zorgprofessional van GFB.


Kortom, veel mogelijkheden. Na deze eerste kennismaking volgen er nog meer workshops over diverse onderwerpen. De coaches van GFB kijken er naar uit om je deze zaterdagmiddag te ontmoeten! De presentatie is in de bibliotheek in Alkmaar Centrum (Gasthuisstraat 2) en start om 15.00 uur.
Bovenkant formulier


Health Podium
Deze activiteit is een onderdeel van het Health Podium en is mogelijk gemaakt door het Alkmaars Preventieakkoord. Het Health Podium is het fysieke podium in Bibliotheek Alkmaar centrum en De Mare voor organisaties die iets betekenen op het gebied van gezond leven. Dit podium geeft inwoners van Alkmaar op een laagdrempelige manier toegang tot informatie over een gezonde leefstijl.